BejelentésENERGIAGYÓGYÁSZAT LOVAKNAK
GYORSABB GYÓGYULÁS - TELJESÍTMÉNY NÖVEKEDÉS - KÖZÉRZET JAVÍTÁS

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Ide gyűjtöm azokat a leveleket és eseteket, melyek talán közelebb hozhatják az érdeklődőt ezeknek a módszereknek a megértéséhez!

Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta az élményét!

Sokat tanulok ezekből én is!

Isten Áldjon Benneteket!

Zita

 

Sajkacsont törés kezelése

 

2012.08.23-án

5 nappal a kezelés után, a kontrollon. (6 nappal a törés után)

 

 

Brenda az argentín dog gerincsérülése és lebénulása

argentín dog

e-mail a gazditól:

"Kedves Zita!

Az állatorvosi kezelések sikertelensége miatt kerestelek meg téged. Alternatív gyógymódot kerestem,hiszen a család gyógyításában is használjuk az energiával való gyógyítást,és a homeopátiát. A kutya hátsó két lába lebénult egy gerincfestés után, ami nem jött rendbe, javulást sem tapasztaltunk. (hónapokig) Az energetikai kezelések megkezdésekor eleinte idegességet, nyugtalanságot vettünk észre, majd a kezelések után Brenda mindig elaludt. Ha jól emlékszem kb.10 nap után vettük észre, hogy mozgatja a lábujjait, majd 2 hét után megmozdította az egyik lábát. Most 1 hónap után pedig az újabb öröm,hogy többször felemelte mind két lábát. Sajnos álló helyzetben még változást nem tapasztaltunk, izmai,ízületei merevek. Élet kedve,energiája hatalmas,mindent megteszünk gyógyulásáért, ami tőlünk telik. Szeretnénk látni őt lábra állni,járkálni,hogy kutyához méltóbb életet élhessen!"

Fontos kiemelnem, hogy miután gerincvelő-idegköteg cserét csináltunk a kutyuson (szellemsebészet segítségével) a gazdi elsajátította a kutya gyógyulásához szükséges ismereteket és technikákat, így Brenda állapotának javulásában vitathatatlan része van!

 

Medialis meniscus sérülés és a szellemsebészet

/videó link a kép alatt/

 

Egy kedves ismerősöm kérésére kezeltem a medialis meniscus sérülését. (térdsérülés) Mivel ilyet azelőtt nem csináltam, kíváncsian és izgatottan vártam milyen eredményekről számol be.

Nála az alábbi panaszok voltak tapasztalhatók:

- a térdét nem tudta kinyújtani

- és járás közben "kattogott"

- folyamatos instabil érzése volt. (mintha mindig ki akarna ficamodni)

A kezelés után két nappal beszéltünk telefonon és a fenti tünetei egyértelműen megszűntek!

Azóta is hálás vagyok érte Neki, hogy bizalmat szavazott a módszernek, és a Teremtőnek, hogy meggyógyította!

Székely Zita

 

 

Szaruhártya sérülés

2010. október 13-án megsérült a lovam szeme.

Sajnos nem voltam kint nála, nem láttam hogy alakulnak a dolgok, így 15-én telefonon tudtam meg, hogy a sérülés komoly, a ló még mindig nem nyitja ki a szemét és egy repedés is van a szaruhártyán. Az állatorvosi konzultáció során kiderült hogy könnyen meg is vakulhat, és napi háromszori szemcseppes kezelés kell neki azonnal.

Ez után a telefon után azonnal leültem dolgozni rajta!

Másnap végre volt lehetőségem kimenni hozzá a lovardába! Görcsben levő gyomorral közelítettem a boxa felé... mégis csak az ÉN lovam! Nagyon féltem mi lesz vele. Kinézett a boxból, felnyerített, és csoda vagy sem (?) a szeme teljesen egészséges volt, nyomát se láttam a pénteken elmondottaknak!

Köszönöm Istenem!

Székely Zita

 


Póker esete

 

Zitához akkor fordultam, miután Póker betegségét az állatorvosunk nem tudta konkrétan diagnosztizálni. Mozgásszervi tünetekkel kezdődött(csípőtájéki gyengeség), de a gyógyszerek és a sok fekvés miatt belszervileg is nagyon leromlott az állapota, lefogyott és elgyengült. Úgy tűnt, már az életerő is kezdi elhagyni.  Az energetikai táv-kezelés életmentő-övként érkezett.

Hittem benne, hogy működik, de azt nem gondoltam, hogy szemmel látható jelei is vannak a kezelésnek.  Nem egyeztettük előre a kezelés időpontját, ezért teljesen véletlenül történt, hogy szemtanúja lettem. Nem volt kétséges számomra, hogy mi történik.

A kezelés általam megfigyelt jelei:

1. fokozott figyelem (evés közben többször megáll a rágással, és figyel(fülel), mint mikor szokatlan hang hallatszik a távolból-persze hang nélkül)

2. kisfokú izgatottság, legalábbis a kezelés elején (körözés a boxban, még evés közben is)

3. a vérerek kiduzzadnak, mintha dolgozna (főleg a mellkas területén)

4. az anyagcsere hirtelen felgyorsul (kezelés alatt legalább egyszer trágyázik, akkor is, ha az előző óta csak egy óra telt is el)

5. a horpasz környékén a hasizmok dolgoznak (álló helyzetben)

6. az ágyéki gerinc-csigolyák mintha táncot járnának: egyenként megemelkednek

7. a kezelés végére olyan jóleső megelégedettség látszik az arckifejezésén, hogy az összes lótartó elolvadna a gyönyörűségtől

8. hosszan tartó ásítozás, mint mikor egy teljes testmasszázson vagyunk túl

Másnap felhívtam Zitát, hogy mi történt előző este, és megerősítette, hogy kezelést végzett.

Egyébként Póker jobban lett, visszanyerte az életerejét, az éjszakai fekvéseket már csak a nyomokból olvasom ki, az egész napot kibírja talpon.

Bozsó Márta

 

 


Patahengeres telivér

Én Zita „csodatételével” akkor találkoztam először, mikor a lova megsérült. Első ránézésre nem csodálkoztam volna, hogy ha az ultrahangos vizsgálat után részleges ínszakadást állapított volna meg az állatorvos(az én lovam azelőtt kb. fél évvel gyógyult föl részleges ínszakadásból, ezért friss volt még a szememben az ilyen lóláblátvány). De mikor kb. 3 nap múlva megmutatta, hogy mennyit javult a ló lába nem hittem a szememnek. Rá is kérdeztem, hogy ezt más lován is megcsinálná-e és Ő igent mondott.

Az én lovacskámnak, kb. 10 éve van a jobb elejében patahenger-gyulladása. Sok állatorvossal megvizsgáltattam már, de mind egybehangzóan azt mondta, hogy nincs esélye annak, hogy javuljon a lába, de még annak sem nagyon van, hogy ez a romlási folyamat megálljon. Mivel nem szeretem kemikáliával tömni, ezért csak ritkán kapott fenilbutazon kúrát. Ez segített is de csak elnyomta a fájdalmát, és csak nagyon rövid ideig hatott. Ami tudott segíteni az a gyógypatkó, aminek a segítségével könnyebben jár. Mivel a „nyugati” orvosok lemondtak a lovamról, ezért megpróbáltam másfelé keresgélni. Kipróbáltunk pl.: takarmánykiegészítőket, gyógynövényeket, kenőcsöket, borogatásokat, „mágneses” takarót, „gyógyító” fáslialátétet stb. Mivel nem volt már ezeken kívül sok ötletem, nagyon megörültem, hogy összehozott a sors egy olyan emberrel, aki végre nem csak embereken segít energiás kezeléssel. Nagyon kíváncsi(lelkes és bizakodó) voltam, hogy mit fog reagálni a lovam. Első alkalomkor nem történt semmi látványos, csak olyan volt a lovam, mintha egy iszonyú mély álomba zuhant volna. Másnap sem látszott kirívóan látványos változás, csak olyan volt mintha rózsaszín szemüveget vett volna föl a lovam. Kiegyensúlyozott, elégedett, kipihent és végtelenül boldog volt. Ezután az alkalom után, bármikor mikor Zita megjelent a karám kapujában a lovam mindig odasietett elé, és kérte, hogy még töltse föl. A lába állapota nem változott nagyon látványosan, de mivel nagyon régóta húzódó volt a betegsége, nem is vártam azonnali csodát. Egy kis idő után Zitának nyilvánvalóvá vált, hogy „csak” az energia nem segít rajta, ezért szellemsebész beavatkozásra volt szüksége. Miután Zita megműtötte a lovam lábát, kb. másfél hét telt el mikor kimentem a lovamhoz és nagy megdöbbenésemre hatalmas változást láttam. Nagyon sok éve nem láttam ilyen tisztán menni. Ez a gyógyulási folyamat azóta is tart. Egyenletesen javul a lába. Már gyógypatkón is változtattunk(a kovácsuk beleegyezésével), mert már nincs szüksége annyi segítségre, ahhoz, hogy kevésbé sántítson. Nagyon hálás vagyok Zitának, hogy időt és energiát fektetett egy olyan lóba akiről már (rajtam kívül)mindenki lemondott! És amit még külön Köszönök Neki, hogy engem is megtanított, arra, hogy hogyan tudok segíteni.

Amit már sikerült elérnem, hogy a lovam fülében kb. 7-8 éve élő gombát(szerekkel nem tudtam kezelni, mert előéletéből fakadóan nagyon félti a fülét) eltüntettem.

Vagy a szúrt sebe, ami fele annyi idő alatt, fele annyi szerrel való kezeléssel meggyógyult, genny és gyulladás nélkül.

 

Mindent Nagyon Köszönök!!!

 

 

21 éves kanca

 

Egy 21 éves kanca boldog tulajdonosa vagyok immáron bő 7 éve.
A ló már "előtörténettel" került hozzám, mind fizikai, mind mentális nyomokkal, amikből a mentálisakat nagyon jól sikerült gyógyítani - hatalmas örömömre -, a fizikaiak közül van viszont, amit már nem lehetett. A lábai az előző sok év használatából eredően izületi gyengeségeket mutattak, érték traumák is (baleset kocsiba fogva, túlerőltetés, stb.), amik gyengítették a mozgás szervrendszerét. Mindemellett ésszerű, és óvatos keretek között tavalyig csodálatos lovaglásokkal gazdagodhattam a társaságában.
A bal első lábtőizületen azonban keletkezett jó 10-15 évvel ezelőtt egy olyan deformitás (traumás sérülés során letört csontdarab "betokosodása"), amely az idő előrehaladtával elért egy olyan állapotot, hogy a lábtőizületet sajnos irritálja, ott gyulladást okoz. Ez a jelenség egy éve ütötte fel a fejét először, amikor a lovam már amúgy is félig-meddig nyugdíjasként élte napjait, nem igen kapott terhelést, nem ilyen okból kezdte fájlalni a lábát. A vizsgálatok során pontosan fény derült erre a problémára, amit gyulladáscsökkentőkkel, illetve az izületbe adott szteroid injekcióval remekül sikerült tünetmentesíteni - az ő esetében a cél nyilván ez volt, és nem a probléma megszüntetése, amire sajnos nincsen már mód.
Egy teljes évig szuperül volt a ló, de most tavasszal visszatért a fájdalom, a gyulladás. Megpróbáltuk megismételni a gyógyszeres kúrát, illetve kapott egy újabb injekciót is, de a várt hatás ezúttal sajnos elmaradt; mindössze szűk egy hónapra enyhültek a tünetei (terhelést ekkor már jó ideje, és természetesen a kezelések során sem kapott, lényegében csak kézen sétáltatásból állt a mozgatása, ami viszont kell, mert amellett, hogy igényli a foglalkozást, le is merevedik még jobban, ezt már tapasztaltam). Mivel ekkorra már benne volt elég sok kemikália, úgy döntöttem, nem kezdem előről a gyógyszerezését, keresek más megoldást.
Egyfelől szóba jött az akupunktúra, amivel egy kedves állatorvos barátom sikerrel kezel lovakat, másfelől pedig - mivel az élet mindig az utadba sodorja a feleleteket a kérdéseidre, és a kéréseidre - pont ekkortájt hozott össze a sors egy rég nem látott lovas baráttal, akivel már az első beszélgetésünkkor kikötöttünk az alternatív gyógymódoknál, és végül Zitánál. Így kerültünk kapcsolatba vele.
Tőlem nem idegen az elme, az energia, és a hit ereje, az öngyógyítás témaköre, viszont úgy éreztem, a lóval kapcsolatban kell valamilyen vezérfonál, bátorítás, afféle "kapaszkodó", így biztos voltam benne, hogy segítségre lelünk.
"Bemutattam" Zitának a lovamat, először ő kezelte, majd később én folytattam a kezeléseket otthon, napi szinten.
Azt hiszem, mindenki egy kicsit máshogy éli meg ezeket a dolgokat, nekem a távkezelésnél intenzívebb, könnyebb, ha "személyesen" jelen vagyunk, ha fizikailag érintkezünk. Így aztán az esetek nagy többségében így kezeltem, kezelem a lovamat, fizikai kontaktussal. Szerencsére erre könnyen nyílik lehetőségem, mivel mi otthon tartjuk az állatainkat, így gyakran, és nyugodt környezetben találkozhatom velük.
A kezelések során nagyon intenzív, és szemmel látható dolgokat tapasztaltam.
Először is a ló reakciója nagyon látványos volt, bár amúgy sem egy idegbeteg figura, mégis, magához képest is látványosan ellazult, a kikötőre csukló fejjel aludt el minden alkalommal. Egyértelműen nagyon jól esett neki.
Az első nagy változás az egyik, az említett bal első lábon történt kezelés során következett be. Sokáig, és nagyon intenzíven sikerült a gyulladáscsökkentésre irányuló kezelés, én is éreztem végig, hogy ez most erőteljes hatással lesz. Ez így is történt; a lovam a kezelés után nagyon látványos sántításba kezdett, amelyből majdnem egy hét alatt "járódott be". Ez azonban jótékony rosszabbodás volt, utána láthatóan sokkal jobban érezte már magát.
Közben párhuzamosan akupunktúrás kezeléseket is kapott, hogy ezzel is elősegítsük az energetikai feltöltődését, és a fájdalom csillapodását - így hamarabb túl is esett ezen az átmeneti időszakon.
A következő kérdés az volt, lehet-e még javítani az állapotán, visszanyerhető-e a lába romlása előtti időszak képe, vagyis, hogy minden jármódban tudjon, ha nem is tökéletesen, de nehézségek nélkül közlekedni a ló (természetesen nem lovassal)?..
Ismét Zita vette kezelésbe, és ezután jött a második, nagyon látványos változás. A mindegyik végtag izületeire kiterjedő "bezsírozásos" távkezelés után (ezt az időt a lovam legelőn töltötte, ahol nem mozog látványosan, így csak akkor figyelhettem meg rendesen a kezelés hatását, amikor éjszakára a karámjába került, és ott tett pár sétát) a ló mozgása gyökeresen megváltozott - olyanná vált, mint egy élő marionett-figura; a lábai egyszerre voltak nagyon merevek, mint aki most tanul járni velük, ugyanakkor az izületei, különösen csüdtájékon, mint a rongy, úgy nyeklettek-nyaklottak! Sajnálom, hogy nem tudtam videóra venni, valami elképesztő látvány volt! És nem csak én vettem észre, a páromnak is feltűnt, pedig ő nem tudta, mi történt a lóval. Teljesen letaglózott a látvány.
Megint beletelt kb. egy hétbe, mire megszokta a lovam az "új lábait".
Most ott tartunk, hogy szabadon is kedvvel, magától üget, ha úgy hozza az élet, bár a sérüléséből adódó mechanikai korlátok végett biccent közben, de gyulladásnak, fájdalomnak nincs jele. Persze a probléma forrása nem szűnt meg, de ha esetleg újra fellépnek a tünetek, jól kezelhetőek lesznek.
Hogy lehet-e még könnyíteni a mozgásán, az a jövő zenéje, majd még kiderül...
Addig is itt van az energia, az akupunktúra, és a "gyógytorna", amikkel könnyíthetek rajta, megpróbálhatom meghálálni, hogy gazdagabbá teszi az életemet, és valamelyest orvosolni a mások által ejtett sérüléseket.
Köszönöm Zita, hogy segítesz ebben!

 

 

Gyermekmeditációs CD

 

Szia Zita,
Elég régen beszéltünk....akkor is "csak" egyszer, de számomra igazán jó, és értékes, tartalmas volt.
A gyermek meditációs cd-det rendeltem meg, illetve meséltem a férjemről, akinek éppen akkor
műtötték a gyomrát, mivel daganatot diagnosztizáltak nála.
Azóta "dolgozik" keményen az ügyön, a gyógyulásán!
Sikerült igazán segíteni tudó emberekkel találkoznom,kommunikálnom...többek között Veled is. :)
Köszönet érte ismét!!! :)
DE, ami miatt most írok...
Vasárnap jutottam oda, hogy alkalmam adódott, hogy a lányomnak lejátsszam a meditációs cd-det.
Annyira tetszett Neki, hogy egymás után 3 hallgatta meg először (este)
Aztán amikor anyukámnál aludt, hozzá is ki kellett vinnem a cd-t! Külön kérte :)
Majd reggel is úgy ébredt, hogy feltétlenül indítsam el....
KÖSZÖNÖM!!!!! Örülök, hogy Rád találtam, találtunk!
Legyen szép napod! :)
Szeretettel,
Éva

Növények gyógyítása

Ezt a két képet egyik tehetséges tanítványomtól kaptam,aki először egy halódó növényén próbálta ki a nálam tanultakat!

Gratulálok Neki a szép eredményért!

növény gyógyítás

egy levélke...

növény gyógyítása

két levélke... :)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!