BejelentésENERGIAGYÓGYÁSZAT LOVAKNAK
GYORSABB GYÓGYULÁS - TELJESÍTMÉNY NÖVEKEDÉS - KÖZÉRZET JAVÍTÁS

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Részlet meghallgatható: www.idealtunes.hu oldalon

Elkészült a Gyerekmeditáció c. hanganyag!

5-10 éves gyerekek részére elkészítettem egy stresszlevezető, önbizalom-növelő meditációt, mely e-mailben megrendelhető.

gyermek meditáció

Miért is készítettem egy stressz-levezető, önbizalom növelő meditációs hanganyagot zeneszerző férjem segítségével?

 

Szülőkkel, ismerősökkel beszélgetve sajnálattal tapasztaltam, hogy egyre több az ideges, tikkelő, szorongó, visszahúzódó vagy épp agresszív kisiskolás korú gyermek. Ebben a rohanó és maximális teljesítményt elváró világban nincs könnyű dolga gyermekeinknek.

 

Fiatal koruk ellenére nagyon sok életterületen kell szinte kiemelkedőt nyújtaniuk. Legyünk őszinték, mi szülők, felnőttek! Nekünk hány gyenge, fejlesztésre váró életterületünk van?!

 

Ezek az okok késztettek arra, hogy saját tapasztalataim alapján szelíd eszközökkel segítséget próbáljak nyújtani a gyermekeknek.

 

5-10 éves kisgyermekek részére elkészítettem egy meditációs hanganyagot,  mely segít a napi feszültségek levezetésében, az önbizalom és magabiztosság növelésében.

 

A gyermekeket ebben az életkorban számos új inger és elvárás (új társaság, sportok, iskola, különórák stb.) éri, melynek igyekeznek megfelelni, ám ez sok stressz helyzettel is jár .

 

Kellemes dallamvilággal, egyszerű, követhető módon kalauzolja a gyermekeket egy mélyebb (ALFA) szintre, ahol megszabadulhatnak az őket ért napi feszültségektől, lazíthatnak, újra feltöltődnek. Kihasználva ezt a meditációs állapotot, olyan pozitív, önbizalom növelő mondatok is kerültek a hanganyagba, melyek segítségével könnyebben kezelik a számukra még ismeretlen szituációkat és egészséges magabiztosságra tesznek szert.

 

Használható napközben (15 perc) vagy este, elalváshoz. (esti mese helyett)

 

Meditáció felnőtteknek

Előzetes beszélgetés után elkészítem számodra a meditációt (zenével, thétahanggal vagy anélkül). A személyre szabott meditációk elősegítik a céljaid elérését! Legyen az akár: - stresszoldás - gyógyulás - vágyak/sikerek elérése - önbizalom növelése - pozitív életszemlélet - párkeresés vagy bármi más, itt nem említett cél. "Miként a mesterek csak a folyóhoz vezethetnek el, helyettünk nem ihatnak belőle, úgy a belső csönd kapuján is ki-ki csak egyedül léphet be ..."

A gyógyító meditációk napi használatával szép eredmények érhetőek el.

 

Elérhető általános meditációs anyagok:

Stresszlevezető, energetizáló, (csakrák feltöltése)

Gyerekmeditáció

 

Az aláfestő zenét szerezte: Székely Zsolt:

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!